pintrk(‘track’, ‘pagevisit’);

Our Story

Maak kennis met The Duchess, 's werelds eerste alcoholvrije Gin & Tonic. The Duchess is gemaakt van hergedistilleerde jeneverbessen en heeft de kenmerkende gin en tonische smaak, aangevuld met aromatische lagen van lokaal geproduceerde botanische producten. The Duchess werd gelanceerd door The Duchess Drinks Company in september 2016 en is al snel een favoriet geworden van het gezonde, succesvolle en veeleisende individu.

Of u nu rijdt, op een belangrijke zakelijke bijeenkomst, of om persoonlijke of gezondheidsredenen, The Duchess zorgt voor een elegante, katervrije verfrissing - altijd en overal.

The Duchess is het geesteskind van Johannes Le Roux; een inwoner van Kaapstad met een achtergrond in reclame en merklanceringen. In samenwerking met Inus Smuts, een oude vriend en medewerker, ontwikkelde het duo The Duchess samen met lokale botanici.

Het ambachtelijke ontwerp van het merk The Duchess is tot stand gekomen aan de hand van delicate lineaire tekeningen, geïnspireerd op de Delftse ontwerpen van Nederland. De botanicals vormen het kader van The Duchess' visual, met The Duchess zelf als elegant boegbeeld; de mysterieuze en verfijnde vrouw die het icoon van het merk is geworden.

Johannes kwam voor het eerst op het idee voor een alcoholvrij drankalternatief, terwijl hij in de zomer van 2016 door de geplaveide straten van Amsterdam zwierf. Na het oppakken van de krachtige opwaartse trend in Gin & Tonic en de beweging weg van overmatige alcohol en suiker, werd het zaadje geplant.

Met verder onderzoek naar de productieve groei van de niet-alcoholische sector, kwam de start van The Duchess Drinks Company, een ambachtelijk geïnspireerd drankmerk met een visie op het conceptualiseren en ontwikkelen van 's werelds meest opwindende alcoholvrije dranken, op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de snel veranderende smaken en voorkeuren van de moderne consument.

#DrinkTheDuchess